Autor | Wiadomość |
---|
Rewarnir Guerrin - dragon age PBF - |
Temat: Re: Cytaty użytkowników Sro Kwi 27, 2016 10:46 am | |
| Szerzy się pogaństwo. |
| | |
Naris Athnus - dragon age PBF - |
Temat: Re: Cytaty użytkowników Sro Kwi 27, 2016 2:49 pm | |
| <3 |
| | |
Rewarnir Guerrin - dragon age PBF - |
| | |
Äo - dragon age PBF - |
Temat: Re: Cytaty użytkowników Pią Maj 06, 2016 2:03 pm | |
| Alchemik napisał:Alchemik oczywiście nie darował sobie swego testu. Jeszcze w kręgu negacji magii kucnął, dotknął palcem wskazującym swego „pomiarowego” talizmanu wykrzesując zgodnie z nim tylko minimalną ilość many. Dumat napisał:Test Alchemika nie powiódł się, a raczej nie przyniósł żadnych skutków. Będąc w obrębie pola wyciszającego magię, nie był w stanie zrobić niczego, co byłoby z nią związane. Alchemik napisał:Alchemik kucając na krawędzi kręgu przeturlał się tuż na jego granicę (aby zapewnić sobie szybkie skrycie). Dumat napisał:- Co ty robisz mi tutaj teraz? - Rzucił kapral, gdy oglądał turlanie się Alchemika po ziemi. Nie miał jednak czasu na to, by się dłużej nad tym zastanawiać, tylko ruszył w jego kierunku, upewniwszy się, że Viktor jest względnie bezpieczny. Przepraszam, Alchemiku, ale "faile" Twojej postaci jakoś tak poprawiają mi humor. |
| | |
Cedric - dragon age PBF - |
Temat: Re: Cytaty użytkowników Nie Maj 15, 2016 10:57 pm | |
| No co wy, tak dawno nic nie było? XD Nie wierzę!
"Mobieto, ja tu smarfona ogarnoam, rozumorsz???" <- REWARNIR NAJLEPSZY <3 |
| | |
Urthemiel - dragon age PBF - |
Temat: Re: Cytaty użytkowników Pon Maj 16, 2016 5:46 pm | |
| Wybacz, Mel. To jest warte uwiecznienia. |
| | |
Urthemiel - dragon age PBF - |
Temat: Re: Cytaty użytkowników Wto Maj 17, 2016 12:36 am | |
| Admin nie śpi. Admin czuwa. |
| | |
Delilah - dragon age PBF - |
Temat: Re: Cytaty użytkowników Sob Maj 28, 2016 9:10 pm | |
| Z print srcreena Delilah, część I. Śmiszno, dziwno i nietypowo. 1. Nasz czat taki pomocny. 2. Dylemat Dalijki. Albo maga Kręgu. 3. Komenda /me w akcji. 4. Typowy dzień w Kręgu, dzień 1. 5. Czat taki pomocny, znowu. 6. Kiedy dziewczyna wyzna ci miłość, a ty chcesz tylko ubić interes. 7. Cicha, cichaj, bo przyzwiesz Admina! 8. Jesteś magiem entropii? Mam dla ciebie złą wiadomość. 9. Admini to wszechstronnie uzdolnieni ludzie. Piszą, zabiają, podrzucą pomysł na obiad. 10. Typowy dzień w Kręgu, odcinek 2. 11. Typowy odcinek w Kręgu, odcinek 154. 12. Typowy dzień w Kręgu, odcinek 798172. 13. Tutaj pomylisz się tylko raz. 14. Nie ma to jak postawić sprawę pojedynku jasno. 15. Komenda /me strikes again! Aha no i Paulo zna przepis na "zatruty arszenik", więc uważajcie co jecie. 16. Critical hit, 99999dmg! |
| | |
Jukka - dragon age PBF - |
Temat: Re: Cytaty użytkowników Pon Maj 30, 2016 4:37 pm | |
| Ehvmer kontratakuje Cała prawda o templariuszach |
| | |
Sponsored content - dragon age PBF - |
Temat: Re: Cytaty użytkowników | |
| |
| | |
|