Autor | Wiadomość |
---|
Valérie Valmont - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Sob Maj 28, 2016 12:13 pm | |
| czy schodki nad Wisłą czy plaża wyjdą nas taniej niż pijalnia i będzie można spokojnie pogadać, bo nie będzie tłumu. przypomniam, że 10 to piąteczek więc w pijalni narodu będzie od groma - tam czasem nie da się wejść. proponuję np godzinę 16-17 coby się spotkać pod pomnikiem de Gaulle'a przy palmie i wtedy pójdziemy dalej. Co Wy na to? |
| | |
Razikale - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Sob Maj 28, 2016 2:56 pm | |
| Na schodkach grasuje policja, więc polecam prawy brzeg. |
| | |
Valérie Valmont - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Nie Maj 29, 2016 11:08 am | |
| przy takiej ilości ludzi to oni boją się tam wejść XD ale plaża jak najbardziej - można kupić jednorazowego grilla na stacji benzynowej i jakąś kiełbę, piwerko i będzie grill river party xD |
| | |
Roger Denhoff - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Sob Cze 04, 2016 12:54 am | |
| Tak myślę i jak ktoś będzie wcześniej ( 15? ) to można się machnąć do Harendy. Do 17 litr piwa za 10 zeta więc wychodzi tanio a miejsca nie powinno o tej porze brakować. Raczej. |
| | |
Paulo Squillis - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Nie Cze 05, 2016 9:01 pm | |
| Tak jak pisałem ja mogę od 15:30-16:00, ale niestety krótko, a dokładnie do której to zależy od miejsca, ale tak do 18:00 max. Krótko, ale może chociaż pogadamy chwilę. |
| | |
Dumat - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Nie Cze 05, 2016 9:21 pm | |
| Od 15:30(?) jestem mniej więcej dostępny. Fajnie byłoby ogarnąć się tak na 16, to wtedy wbije też Jukka do nas. Bo z tego co pamiętam, to ma ona później sesje i tak dalej, więc do tej 17+ mogłaby z nami posiedzieć.
Nie znam się na Warszawce jeszcze na tyle dobrze aby cokolwiek proponować, dlatego też zdam się na was. Dobrze by było, aby każdy mógł mniej więcej trafić bez problemu i tę godzinkę przynajmniej spędzić na pogadance przy piwerku. |
| | |
Syriusz Äsagore - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Pon Cze 06, 2016 10:50 pm | |
| Proponowałabym zebrać się na patelni, bo w sumie mniej więcej każdy ogarnie gdzie to jest, metro rzut beretem, do dworca blisko no i blisko do różnych barów. Osobiście polecam Zakątek, który jest niedaleko i do 17 piwo mają tańsze. Po za tym dysponują zarąbistą paprykówką i piernikówką. No i całkiem sporą ilością miejsca na ogródku. |
| | |
Dumat - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Czw Cze 09, 2016 4:38 pm | |
| Końcowy Update.
Z tego co wiem Valerie się nie pojawi, bo ma swoje sprawy do załatwienia. Ja z kolei musiałem podjąć istotną decyzję wyjazdową w związku z czym, również nie będę obecny.
Pozostaje Urthemiel, Razikale, Paulo oraz Jukka, w takim wypadku. Jeżeli dalej wyrażacie chęć aby sobie popiwkować, bo już sobie to zaplanowaliście to jak najbardziej polecam. Jeżeli jednak uznacie, że nie to też dobrze.
Tak czy owak, może następnym razem data będzie o wiele bardziej przystępna i spotkamy się w większym gronie na dłużej.
Pozdrawiam. |
| | |
Roger Denhoff - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Czw Cze 09, 2016 11:13 pm | |
| Dobre misie decydujcie się bo trzeba być twardym a nie miętkim - 15:30 na patelni? Ja też dojeżdżam ponad godzinę więc jak mam jechać to muszę wiedzieć czy będziecie ziomki |
| | |
Paulo Squillis - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Pią Cze 10, 2016 6:49 am | |
| Ja dziś wyjeżdżam do Falent na kontrolę. Nie wiem o której wrócę, ale jeżeli będę na pewno to dam znać chociaż godzinę wcześniej w wątku. |
| | |
Urthemiel - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Pią Cze 10, 2016 1:50 pm | |
| Mnie wypadła sprawa związana z uczelnią. Normalnie bym był, ale muszę lecieć dokładnie w tym momencie na Ochotę i na pewno nie skończę przed wieczorem. Jeśli będziecie jeszcze się gdzieś piwkować, to chętnie dołączę, ale to nic pewnego niestety. |
| | |
Jukka - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Pią Cze 10, 2016 3:21 pm | |
| odpadam z racji zap**rdolu. Ostatecznie wszystko mi się popieprzyło dzisiaj i z niczym się nie wyrobię. Do następnej okazji |
| | |
Sponsored content - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty | |
| |
| | |
|