|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Dumat - dragon age PBF - |
Temat: Spotkania i zloty Czw Maj 12, 2016 5:43 pm | |
| Powoli zbliżamy się do wakacji, forum nie umarło po miesiącu (sic!) jak nam wróżono, więc myślę, że z całą stanowczością można założyć podobny temat. Więc tutaj możemy ustawiać się na jakieś spotkania mniejsze lub większe, albo i zaplanować z czasem jakiś super zlot, na którym będzie zabawa, będzie się działo i nocy będzie mało.
Pierwsze ogłoszenie parafialne:
W piątek (10.06), w stolicy naszego wspaniałego państwa, będzie możliwość, by ustawić się na piwo z administracją DA PBF. Jeżeli ktoś jest z Warszawy lub chce specjalnie przyjechać i się z nami spotkać by pogadać i popiwkować, to zapraszam. Jeszcze nie wiem gdzie pójdziemy, ale gdzieś na pewno. A jak nie będziecie chcieli, to też będziemy się spotykać, gadać i piwkować.
Także tak. |
| | |
Alasdair Theirin - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Czw Maj 12, 2016 7:25 pm | |
| A nie lepiej Łódź? Łódź jest 100 razy lepsza |
| | |
Äo - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Czw Maj 12, 2016 8:06 pm | |
| Ja co prawda do Warszawy nie mam wcale tak daleko, ale niestety, data jest mocno średnia. W moim wypadku to początek sesji. No cóż, może innym razem! |
| | |
Paulo Squillis - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Pią Maj 13, 2016 9:30 am | |
| Rezerwuję miejsce bo na piwo zawsze warto. Piątek po pracy to dobry czas |
| | |
Marquis Gilmore - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Pią Maj 13, 2016 1:46 pm | |
| Łódź? Miasto brudnych meneli
Jestem z Poznania. Czy to Pyrkon, czy PGA, czy też zwyczajnie przyjazd; chętnie wypije piwko.
10 czerwca mnie nie będzie w Wawce. Niestety. |
| | |
Roger Denhoff - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Pią Maj 13, 2016 2:07 pm | |
| Jak w Wawie to do pijalni wódki i piwa przy palmie można iść. Piwo jest tam dobre bo tanie, tylko wieczorami zazwyczaj ciężko o miejsce. Tak czy siak w takie okolice mogę wpaść |
| | |
Cedric - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Nie Maj 15, 2016 11:06 pm | |
| Ja zobaczę, ale raczej będę w Warszawie na przełomie czerwca i lipca, więc nie wiem, czy zbiorę fundusze na jeszcze jeden taki wypad :<
POZNAŃ, POZNAŃ! |
| | |
Razikale - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Nie Maj 15, 2016 11:09 pm | |
| Plis, tylko nie 10! Akurat wtedy wyjeżdżam ;-;
Anyway, ale w innych dniach jest szansa, że jestem i jestem chętna na meetup! Także jakby ktoś się miał zjawić w Warszawie, to możecie mnie łapać! |
| | |
Jukka - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty Pon Maj 16, 2016 3:45 pm | |
| wstępnie ok. może być 10. może być też każda inna data, byleby nie siedzieć do 1 w nocy i było to gdzieś w centrum :P |
| | |
Temat: Re: Spotkania i zloty Pon Maj 16, 2016 3:57 pm | |
| U mnie tylko 10 czerwca wchodzi w grę. W Warszawie będę o godzinie 14, więc zanim się ogarnie wszystko i tak dalej i tak dalej, to gdzieś koło 17-18 można powoli się zbierać i kombinować.
Zatem wstępnie.
Lista obecności: - Urthemiel - Valerie - Paulo - Roger - Jukka - Dumat
Na miejscówkę póki co jest propozycja Pijalni wódy i piwa przy palmie. |
| | |
Temat: Re: Spotkania i zloty Pon Maj 16, 2016 4:50 pm | |
| Mi to rybka gdzie, byle w okolicach centrum blisko metro, busy i tramwaje, może ceny nie powalają. ale na piwo starczy |
| | |
Temat: Re: Spotkania i zloty Czw Maj 26, 2016 3:27 pm | |
| |
| | |
Temat: Re: Spotkania i zloty Czw Maj 26, 2016 3:36 pm | |
| Mały Update. Po pierwsze fajnie będzie jak powiecie na którą mniej więcej wam pasuje. U mnie trochę się plany zmieniły i o ile wbijam do Warszawy planowo o 14, tak mogę się spotykać do godziny 20. Potem muszę się zmyć. Ponadto wypada Jukka (ale nie jej ciastka!) a wpada Razikale.
Lista obecności v.2: - Urthemiel - Valerie - Paulo - Roger - Razikale - Dumat |
| | |
Temat: Re: Spotkania i zloty Czw Maj 26, 2016 6:39 pm | |
| 10 czerwca dzień pracujący dla mnie na 90% więc dopiero około 15.30-16.00 mogę być w centrum. Też bym wolał wcześniej wrócić do domu. btw. ktoś dojeżdża z Mokotowa? i gdzie się spotykamy? |
| | |
Temat: Re: Spotkania i zloty Czw Maj 26, 2016 9:22 pm | |
| Ja mam wakacje, więc mogę o dowolnej porze.
Idźmy nad Wisłę. Będzie najtaniej xd |
| | |
Sponsored content - dragon age PBF - |
Temat: Re: Spotkania i zloty | |
| |
| | |
|